Midlertidigt lukket.

Kære Byens Bedste Gæster! Restauranten holder lukket uge 29-32 (begge inklusiv), og åbner igen tirsdag d. 13/8. Vi ønsker alle en god sommer, og glæder os til at se jer igen på den anden side!

Kærlig hilsen,
Hele teamet på ET

Om ET

Om ET

Restaurant ET åbnede i 2008, og har siden da været på en lang og spændende rejse. Her kan du læse lidt af den.

Restaurant ET er tænkt som et uformelt madsted med god, klassisk stemning. Vi ønsker at servicere glade gæster med mad og drikke af høj kvalitet med godt håndværk og service i højsædet.

Vi udlever vores drømme på Restaurant ET. Vi laver mad og serverer vin med fokus på det enkle, med god smag og en behagelig, afslappet og uformel atmosfære – præcis, som vi foretrækker det når vi selv er ude og spise.

Vi startede i 2008 i lokaler ved Aarhus Å, og brugte mange gode år dér sammen med Byens Bedste Gæster. 15 år senere, i 2023, fik vi mulighed for at flytte ind i vores nuværende lokaler i Mindegade. Her har vi endnu bedre rammer for at kræse for vores gæster, samtidigt med at vi har mere albuerum til kulinariske eksperimenter og spændende begivenheder. Du kan læse mere om vores lokaler her.

Én ting ændres dog aldrig: Restaurant ET er og skal altid være et sted, hvor gæsterne kommer for at opleve en hyggelig aften med hjertevarm, fransk baggårdsstemning i hjertet af Aarhus.

Velbekomme!
Morten Sandvej & Lars Eiskjær