Vores lokaler

Vores lokaler

Vi bor i Mindegade 8, en skøn, fredet bygning med en lang historie. Læs om vores hyggelige lokaler, og find de perfekte rammer til dit selskab.

Hans Broges stue – Bord 30

Dette lokale er indrettet med ét rundt bord med plads til 5-8 personer. Snedkeriet Niels Otto Møller, som holder til i udkanten af Aarhus, har specialdesignet interiøret til rummet. Her kan den perfekte, intime fødselsdag eller forretningsmødet afholdes i private omgivelser.

Menuen kan sammensættes i samarbejde med ETs kokke, så det skræddersyes til netop jeres ønsker og præferencer.

Lygtehuset

Her har man mulighed for at sidde i historiske rammer og nyde en intim middag. Lygtehuset blev oprindeligt bygget til vægterne i Aarhus som patruljerede i gaderne om natten for at forhindre slagsmål og tyverier, og for at opretholdte den generelle nattero. Vægterne var altid klædt i mørkeblå kavaj med blanke knapper med kongens navnetræk og fedtlæderstøvler samt en læderkabuds på hovedet.

Vægternes løn var meget dårlig og de havde ry for at være lettere fordrukne. Når vægterne skulle have et hvil kunne de søge ly i Lygtehuset, hvor de nød de deres mad og drikke – ofte i stor stil.

Lokalet tilbydes til små selskaber, fødselsdage og vinsmagninger for op til 18 personer. Menuen skræddersyes til hvert enkelt arrangement. Kontakt restauranten for reservation.

Ved toiletbesøg skal restaurantens faciliteter benyttes.

Lokalet foran køkkenet - Brasseriet

Lokalet er placeret i baghuset af Hans Broges gamle ejendom med udsigt til den brostensbelagte baggård. Blomsterværkstedet Pindstrup har udsmykket hele baggården med springvand, oliventræer, rygeovn og potter med krydderurter til kokkene. Dette pakhus blev oprindelig benyttet til værksted og lager for Hans Broges forretning.

Restaurant ET har etableret åbent køkken i dette lokale, som er smukt indrettet med Wegners Elbow chair og Vilhelm Lauritzen lamper. Her oplever man adrenalinen fra det åbne køkken, hvor kokkene arbejder intenst og koncentreret.

Selskaber op til 42 personer.

Vinkælderen

Med højt til loftet og fritlagte loftsbjælker kan man nyde udsynet til det ”åbne” walkin-vinkøleskab. Lokalet har mulighed for egen indgang direkte fra baggården, hvilket gør, at man kan afholde intime fester som bryllup og runde fødselsdage. Lokalet benyttes både som à la carte-restaurant samt for lukkede selskaber.

Der forefindes vægge med fritlagte kampesten som giver en hyggelig og autentisk vinkælderstemning. Lokalet rummer altid imellem 2-4.000 flasker vin.

Der er mulighed for selskaber op til 33 personer og menuen skræddersyes efter netop jeres ønsker og sæson.

Glassalen

Med flotte, klassiske apotekerlofte og træpaneler på alle vægge udstråler dette lokale en unik og klassisk stemning som de ældre brasserier i Paris.

Hans Broge benyttede dette lokale som kontor, og hans originale pengeskab findes stadigvæk i rummet. Lokalet er renoveret i samarbejde med Slots- & Kulturstyrelsen, som har sikret en perfekt, smuk og nænsom genskabelse af dette historiske rum.

Lokalet er indrettet med Wegners Y-stole og intim belysning på hvert enkelt bord, som giver et smukt genskin i de smukke lofter.

Lokalet kan rumme ca. 30 personer.