Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Vi er altid rigtig glade for at kunne danne rammerne for en god oplevelse i vores restaurant. Derfor vil vi gerne sikre at de formelle betingelser er overskuelige, så I kan slappe godt af og nyde opholdet.

Generelle bookingbetingelser

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant ET.

Forudbestilling af mad

Fra 9 personer og op skal vi bede om at få aftalt menu, endeligt antal, specielle hensyn/allergener for arrangementet senest 5 dage før dette afholdes.

Allergener og specielle hensyn

Er der allergener eller specielle hensyn, bedes du/ I informere os om dette inden jeres besøg hos os. Vi frasiger ethvert ansvar, men lover at tage allergener 100% seriøst.

Firma- og internationale betalingskort

Firmakort udstedt indenfor eller udenfor EU/EØS, samt private betalingskort udstedt udenfor EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.

Fakturering

I forbindelse med reservationer lavet af virksomheder, kan regningen sendes efter ønske. Dette aftales inden afvikling af arrangement. Faktureringsoplysninger skal sendes til os inden afvikling af arrangement på velkommen@restaurant-et.dk, og kontaktpersonen skal medbringe visitkort på aftenen. Ved betaling med faktura pålægges et administrationsgebyr på 50,-.

Åbningstider

Frokost

Onsdag til Lørdag: Kl. 12.00-16.00
Køkkenet: kl. 12-15.00. Sidste reservation og ankomst er kl. 14.30.

Aften

Mandag til onsdag: 17.30-00.00
Køkkenet: kl. 17.30-20.30

Torsdag til lørdag: 17.30-01.00
Køkkenet: kl. 17.30-22.00

Alle åbningstider er vejledende. Ved tvivl og spørgsmål bedes I kontakte os.

Hvis et arrangement strækker sig ud over almindelig lukketid eller det aftalte tidsrum aftales dette skriftligt med restauranten inden afvikling af selskabet.

Afbestillinger

Afbestilling og reduktion af selskaber på 10 personer og derover skal rettidigt ske skriftligt senest 4 uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

Ved reduktion i antal på mere end 10 pct eller afbestilling af hele selskabsarrangementet senere end det ovenstående tidspunkt kan vi vælge at kræve godtgørelse på 50 pct. af de afbestilte ydelser. Senere end 6 dage kan vi kræve en godtgørelse på 75 pct. af de afbestilte ydelser.

Mindre reduktion i gæsteantal kan ske senest kl. 11.00 for aften-arrangementer og kl. 09.00 for frokostarrangementer på dagen.

Vi forbereder os altid godt til alle arrangementer, der afholdes her på Restaurant ET. Derfor vil der være mange ting forberedt allerede ved/inden jeres ankomst. Dette kan få betydning for afbestilling og reducering af antal fra jeres gruppe/ arrangement.

Specialarrangementer

I forbindelse med enkeltstående specialarrangementer er tilmeldingen bindende. Det vil ikke være muligt at få refunderet pengene ved annullering eller reduktion i gæsteantal.

Lokaler & reservation

Vi har en række lokaler som kan bookes på forhånd til selskaber, som ønsker at sidde privat. Hvis der sker en reduktion i gæsteantal, så det samlede antal falder under vores minimum, kan restauranten vælge at flytte selskabet eller åbne op for andre gæster i lokalet medmindre gæsten bekræfter minimumsforbrug i henhold til lokalets krav:

Hans Broges stue - min. 5 personer eller ved forbrug på min. 6.000,-

Lygtehuset – min. 10 personer eller ved forbrug på min. 15.000,-

Vinkælder – min. 18 personer eller ved forbrug på min. 22.000,-

Brasseriet – min. 28 personer eller ved forbrug på min. 30.000,-

Glassalen er som udgangspunkt udelukkende a la carte og kan ikke reserveres til selskaber.