Menukort
Foto © Søren Gammelmark

Menukort

Vores menu indeholder noget for de fleste, med et fælles afsæt i den klassiske franske gastronomi og tilsat inspiration fra hele verden. Velbekomme!

Husk også at se vores store vinkort, der indeholder mere end rigeligt gode flasker der kan følge din middag til dørs!

Aftenmenu

Dagens menu

Tre retter
449,-
Menuen kan skifte fra dag til dag alt efter råvarer og årstider, så kom ned og se hvad vi har i dag!
Matchende vinmenu 339,-
Fire retter
529,-
Matchende vinmenu 409,-

Sæsonmenu

Den gode start på ET
99,-
Fire slags snacks til jeres velkomst
Tatar af helleflynder
199,-
med confiteret æggeblomme, kimchi, soya, ponzu, sprøde kartofler og aromatiske urter
Stegt kalvebrissel
329.-
med tomatrelish, trøffelravioli, artiskok, basilikum og jus de Basquese med olivenolie.
Forret 219 kr
Dagens fangst ”Meuniere”
299,-
med stegte kål, dumplings, hvidløg og fiskesauce med riseddike og smør
Confit de Canard
269,-
med sprød kartoffel, braiseret endive, appelsin, Madagaskarpeber og sauce Bigarade.

ETs klassikere

Forretter:

Østers "La Perle Blanche"
39,-
med vinaigrette, brændt citron og sprødt - pris pr. stk
Klassisk fiskesuppe a la Restaurant ET
179,-
med crouton, revet Gruyère, Aioli
Foie Gras terrine
199,-
med aromatisk chutney, endive og lun brioche

Hovedretter:

Ristet torsk "Basquaise"
259,-
med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith
Michel Michauds berømte oksetatar
229,-
med salat og pommes frites
Lille version 149kr
Grillet entrecôte med fedtkant
349,-
med sauce Bearnaise, pommes frites og salat

Desserter:

Franske "Label Fermier"-oste
29,-
Med behørigt sødt og sprødt - pris pr. stk
"Magdalenes Fristelser"
59,-
Lidt hjemmelavet sødt til kaffen
Klassisk Creme Brulée
99,-
med økologisk fairtrade vanilje
Lun chokoladefondant
109,-
med vaniljeiscreme og sæsonens coulis
Osteria Veglio "Speciale”
99,-
med mælkeis, marengs og espresso

Frokostmenu

Østers ”perle blanche”
39,-
Med vinaigrette, citron og sprødt
Røget laksemad
179,-
Med porcheret æg, peberrod, kapers, syltede sennepskorn og ristet brød
Foie Gras terrine
199,-
Med chutney og lun brioche
Etoile Filante (ET’s stjerneskud)
249,-
fiskefileter stegt på brød, laks, håndpillede rejer, citron og rød dressing
Klassisk fiskesuppe
199,-
Med crouton, revet Gruyère, aioli og grillet reje
Carpaccio af bøgerøget hjort
199,-
med forskellige beder, sprød polenta, brøndkarse, Karl Johan mayo og parmesan
Hans Broges Livret
189,-
Med sprød kyllingcroquette, stuvet spinat, spejlæg og syrlige salater med trøffelvinaigrette
Ristet torskeryg ”Basquaise”
259,-
Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith
Dagens Frokost Special
-
En spændende ret som køkkenet forbereder fra dag til dag.
Michel Michauds rørt oksetatar
149,- / 229,-
med salat og pommes frites
En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner
Ravioli med kylling og vintertrøffel
219,-
Confiterede kyllingevinger, spinat, burrata, parmesan og hønse-Jus
Entrecôte (med fedtkant)
349,-
Sauce Bearnaise med pommes frites og salat
Ekstra skål pommes frites
49,-
Eller Sauce Bearnaise
Udvalg af oste
29,-
Med sødt og sprødt
Klassisk Creme Brulée
99,-
Med fairtrade vanilje
Lun chokolade fondant
109,-
Med vanilje iscreme
Osteria Veglio ”Speciale”
99,-
Med mælkeis, espresso og marengse
Magdalenes fristelser
59,-
til kaffen

ET menu

2 retters menu
369,-
3 retters menu
439,-