Østers ”perle blanche”
39,-
Med vinaigrette, citron og sprødt
Med porcheret æg, peberrod, kapers, syltede sennepskorn og ristet brød
Med chutney og lun brioche
Etoile Filante (ET’s stjerneskud)
249,-
fiskefileter stegt på brød, laks, håndpillede rejer, citron og rød dressing
Med crouton, revet Gruyère, aioli og grillet reje
Carpaccio af bøgerøget hjort
199,-
med forskellige beder, sprød polenta, brøndkarse, Karl Johan mayo og parmesan
Med sprød kyllingcroquette, stuvet spinat, spejlæg og syrlige salater med trøffelvinaigrette
Ristet torskeryg ”Basquaise”
259,-
Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith
En spændende ret som køkkenet forbereder fra dag til dag.
Michel Michauds rørt oksetatar
149,- / 229,-
med salat og pommes frites
En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner
Ravioli med kylling og vintertrøffel
219,-
Confiterede kyllingevinger, spinat, burrata, parmesan og hønse-Jus
Entrecôte (med fedtkant)
349,-
Sauce Bearnaise med pommes frites og salat
Ekstra skål pommes frites
49,-
Eller Sauce Bearnaise
Med sødt og sprødt
Klassisk Creme Brulée
99,-
Med fairtrade vanilje
Lun chokolade fondant
109,-
Med vanilje iscreme
Osteria Veglio ”Speciale”
99,-
Med mælkeis, espresso og marengse
Magdalenes fristelser
59,-
til kaffen