Menukort

Vores menu indeholder noget for enhver smag. Menu Traditionelle indeholder de gode, franske klassikere, ET menuen byder på nyfortolkninger af det franske og danske køkken, og du er naturligvis velkommen til at blande som du har lyst!

Menu Traditionelle

Det klassiske franske. Serveres fra 17:30 - 22:00.

Forret

Østers "perle blanche"

35,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger

129,-

Moules Marinières

Snegle som i Bourgogne

99,-

Med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Marvpiber fra dansk kalv

119,-

Med persillesalat og grilltoast, 3 stk

Klassisk fiskesuppe

169,-

Med crouton, revet gruyère og aioli

Foie Gras terrine

199,-

Med chutney og lun brioche

Salade "Gourmandise"

179,-

Med udvalgte franske specialiteter

Hovedret

Dampede blåmuslinger

179,-

Moules Marinières

Michel Michauds rørte oksetatar med salat

229,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Confit de Canard

249,-

Med kartoffelpuré, stegt hjertesalat og krydderurter

Ristet torskeryg "Basquaise"

259,-

Med muslingesauce og salat

Entrecôte (med fedtkant)

339,-

Bearnaise med håndskårne pommes frites og salat

Ekstra kartofler

49,-

En skål håndskårne pommes frites eller pommes puré

Dessert

Udvalg af oste fra det store ostebræt

29,-

Med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Magdalenes fristelser

49,-

Til kaffen

Klassisk Creme Brulée

99,-

Med polynesisk vanille

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter

439,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har.

ET-menu

Fransk mad med et multikulturelt twist. Serveres fra 17:30 - 22:00.

Forret

Letsaltet torsk

169,-

Med sortiment af jordskok, ristet hasselnød, agurk og citronconfit

Profiteroles

149,-

Med Røget Hr. Nielsen-skinke, syltede løg, sød sennep, hjertesalat og brøndkarse
Tilkøb frisk vintertrøffel kr. 99,-

Stegt kalvebrissel

179,-

Med Puy linser, kørvel, selleri, gulerod og sauce med Madeira
Tilkøb frisk vintertrøffel kr. 99,-

Fyldte Agnolotti

159,-

Med letrøget kuller, purløg og cremet fiskesauce med musling og saffran

Hovedret

Cannelloni af confiteret Hopballe Mølle kylling

259,-

Med sprødt lår, stegte persillerødder og sauce med grillede porrer

Dagens fangst stegt på brød

269,-

Med vinterens kål, soya, ingefær, sprød krokette og fiskesauce med røget smør

Grillet langtidstilberedt kalvenakke

259,-

Med peberrodsauce, brøndkarse, selleri og sprød krokette med braiseret kalv

Dessert

ETs Crêpe Suzette

109,-

Med karamel, citrus, mandelsplitter og vaniljeiscreme

Lun chokoladefondant

109,-

med vanilleiscreme og knas
Ventetid på 15 minutter skal påregnes.

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter

439,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har. Menuen introduceres ved bordet på aftenen, og er separat fra menukortet.

Frokostmenu

Serveres fra 12:00 - 15:00.

Østers ”perle blanche”

35,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger

179,-

”Moules Marinières”

Foie Gras terrine

199,-

med chutney og lun brioche

Salade ”Gourmandise”

179,-

Med udvalgte franske specialiteter

Klassisk fiskesuppe

169,-

med crouton, revet gruyère og aioli

Marvpiber fra dansk kalv

119,-

med persillesalat og grilltoast, 3 stk.

Snegle som i Bourgogne

99,-

med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Æg Benedict à la ET

169,-

med koldrøget laks, sauteret spinat og sauce Hollandaise

ETs Cæsarsalat

169,-

med sprød kylling, æg, croutons, ansjos og parmesan

”Rejemad”

169,-

med brioche, salat, citron, dild og mayo

Stor ”Tartelet”

169,-

med kylling fra Hopballemølle, veloute, grøntsager og urter

Michel Michauds rørte oksetatar med salat

229,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Entrecôte (med fedtkant)

339,-

med bearnaise, pommes frites og salat

Confit de Canard

249,-

med kartoffelpuré, fennikel og krydderurter

Ristet torskeryg ”Basquaise”

259,-

med muslingesauce og salat

Ekstra skål pommes frites eller pommes puré

49,-

Udvalg af oste

29,-

med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Klassisk Creme Brulée

99,-

med polynesisk vanille

Lun chokoladefondant

109,-

med vanillieiscreme
(ventetid på 15 min skal påregnes)

Magdalenes fristelser

49,-

til kaffen

Køkkenet sammensætter 3 retter

439,-

Vinkort

Vores vinkort findes i to varianter: det "almindelige", som vi normalt præsenterer i restauranten, og som indeholder et bredt udvalg af vores mest populære flasker. Desuden har vi vores store "kælderkort", som indeholder samtlige flasker, vi har. Herunder har du links til begge kort – så kan du i ro og mag studere kortet og finde ud af, hvad vi kan tilbyde.

Vi står naturligvis altid klar til at rådgive dig, så vi kan være sikre på at du får den bedste vin til din middag. Bare spørg, for vi elsker at fortælle!

 

Hent det almindelige vinkort her

Hent det store "kælderkort" her

Bemærk: Ved betaling med udenlandske kreditkort lægges kortudstederens gebyr til prisen.