Menu Traditionelle
Det klassiske franske. Serveres fra 17:30 - 22:00.
Forret
Østers "perle blanche"
med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.
Dampede blåmuslinger
Moules Marinières
Snegle som i Bourgogne
Med hvidløg, persille, croutoner og pastis
Marvpiber fra dansk kalv
Med persillesalat og grilltoast, 3 stk
Klassisk fiskesuppe
Med crouton, revet gruyère og aioli
Foie Gras terrine
Med chutney og lun brioche
Salade "Gourmandise"
Med udvalgte franske specialiteter
Hovedret
Dampede blåmuslinger
Moules Marinières
Michel Michauds rørte oksetatar med salat
En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner
Confit de Canard
Med kartoffelpuré, stegt hjertesalat og krydderurter
Ristet torskeryg "Basquaise"
Med muslingesauce og salat
Entrecôte (med fedtkant)
Bearnaise med håndskårne pommes frites og salat
Ekstra kartofler
En skål håndskårne pommes frites eller pommes puré
Dessert
Udvalg af oste fra det store ostebræt
Med sødt, sprødt og surt, pr. stk.
Magdalenes fristelser
Til kaffen
Klassisk Creme Brulée
Med polynesisk vanille
Dagens menu
Køkkenet sammensætter tre retter
Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har.