Aftenmenu
Serveres fra 17:30 - 22:00.
Dagens menu
Tre retter
Menuen kan skifte fra dag til dag alt efter råvarer og årstider, så kom ned og se hvad vi har i dag!
Fire retter
Sæsonmenu
Dampede asparges
Med pocheret æg og sauce Hollandaise
Stenbiderrogn
Med lun pandekage og rygeost, hjertesalat, agurk, radiser, citron og vagtelæg
Rødtunge
Stegt på brød med asparges frikassé, smørstegte aspargeskartofler, løvstilke, dild og smørpisket aspargessauce
Lammehjerter
Med ærte Francâise, sprøde kroketter og grillet hjertesalat
Fåes som forret til kr. 139,-
ETs klassikere
"Den perfekte start på ET"
4 slags hjemmelavede snacks
Østers "La Perle Blanche"
Med vinaigrette, brændt citron og sprødt - pris pr. stk
Klassisk fiskesuppe a la Restaurant ET
Med crouton, revet Gruyére, Aioli
Foie Gras terrine
Med aromatisk chutney, endive og lun brioche
Ristet torsk "Basquaise"
Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith
Michel Michauds berømte oksetatare
Med salat og pommes frites
Lille version 149kr
Grillet entrecôte med fedtkant
Med sauce Bearnaise, pommes frites og salat
Franske "Label Fermier" oste
Med behørigt sødt og sprødt - pris pr. stk
"Magdalenes Fristelser"
Lidt hjemmelavet sødt til kaffen
Klassisk Creme Brulée
Med økologisk fairtrade vanilje
Lun chokolade fondant
Med vaniljeiscreme og sæsonens coulis
Osteria Veglio "Speciale"
Med mælkeis, marengs og espresso