Menukort

Vores menu indeholder noget for de fleste, med et fælles afsæt i den klassiske franske gastronomi og tilsat inspiration fra hele verden. Velbekomme!

Aftenmenu

Serveres fra 17:30 - 22:00.

Dagens menu

Tre retter

449,-

Menuen kan skifte fra dag til dag alt efter råvarer og årstider, så kom ned og se hvad vi har i dag!

Fire retter

529,-

Sæsonmenu

Dampede asparges

179,-

Med pocheret æg og sauce Hollandaise

Stenbiderrogn

198,-

Med lun pandekage og rygeost, hjertesalat, agurk, radiser, citron og vagtelæg

Rødtunge

279,-

Stegt på brød med asparges frikassé, smørstegte aspargeskartofler, løvstilke, dild og smørpisket aspargessauce

Lammehjerter

249,-

Med ærte Francâise, sprøde kroketter og grillet hjertesalat
Fåes som forret til kr. 139,-

ETs klassikere

"Den perfekte start på ET"

99,-

4 slags hjemmelavede snacks

Østers "La Perle Blanche"

39,-

Med vinaigrette, brændt citron og sprødt - pris pr. stk

Klassisk fiskesuppe a la Restaurant ET

179,-

Med crouton, revet Gruyére, Aioli

Foie Gras terrine

199,-

Med aromatisk chutney, endive og lun brioche

Ristet torsk "Basquaise"

259,-

Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith

Michel Michauds berømte oksetatare

229,-

Med salat og pommes frites
Lille version 149kr

Grillet entrecôte med fedtkant

349,-

Med sauce Bearnaise, pommes frites og salat

Franske "Label Fermier" oste

29,-

Med behørigt sødt og sprødt - pris pr. stk

"Magdalenes Fristelser"

59,-

Lidt hjemmelavet sødt til kaffen

Klassisk Creme Brulée

99,-

Med økologisk fairtrade vanilje

Lun chokolade fondant

109,-

Med vaniljeiscreme og sæsonens coulis

Osteria Veglio "Speciale"

99,-

Med mælkeis, marengs og espresso

Frokostmenu

Serveres fra 12:00 - 15:00.

Østers ”perle blanche”

39,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Stenbiderrogn

189,-

Med rygeost, pandekage, citron, radise, agurk og karse

Foie Gras terrine

199,-

med chutney og lun brioche

Etoile Filante (ET’s stjerneskud)

249,-

fiskefileter stegt på brød, røget laks, håndpillede rejer, citron og rød dressing

Klassisk fiskesuppe

179,-

med crouton, revet gruyère og aioli

Dampede hvide asparges

229,-

Med håndpillede rejer, pocheret æg, croutoner, krydderurter og sauce Hollandaise

Hans Broges Livret

189,-

Med sprød kyllingekrokette, stuvet spinat, spejlæg, og syrlige salater m. trøffelvinagrette

Cannelloni af fransk lam

239,-

Med morkler, hønse-jus og masser af smør

Michel Michauds

229,-

Rørt oksetatar med salat og pommes frites.
En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner. Fåes også i lille udgave til 149,-.

Entrecôte (med fedtkant)

339,-

Sauce Bearnaise med pommes frites og salat

Ristet torskeryg ”Basquaise”

259,-

Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith

Ekstra skål pommes frites eller Sauce Bearnaise

49,-

Udvalg af oste

29,-

Med sødt og sprødt, pr. stk.

Klassisk Creme Brulée

99,-

Med fairtrade vanilje

Lun chokoladefondant

109,-

Med vanilje-iscreme
(ventetid på 15 min skal påregnes)

Osteria Veglio ”Speciale”

99,-

Med mælkeis, espresso og marengs

Magdalenes fristelser

59,-

til kaffen

Køkkenet sammensætter 2 retter

369,-

Spørg tjeneren på dagen.

Køkkenet sammensætter 3 retter

439,-

Spørg tjeneren på dagen.

Vinkort

Vores vinkort findes i to varianter: det "almindelige", som vi normalt præsenterer i restauranten, og som indeholder et bredt udvalg af vores mest populære flasker. Desuden har vi vores store "kælderkort", som indeholder samtlige flasker, vi har. Herunder har du links til begge kort – så kan du i ro og mag studere kortet og finde ud af, hvad vi kan tilbyde.

Vi står naturligvis altid klar til at rådgive dig, så vi kan være sikre på at du får den bedste vin til din middag. Bare spørg, for vi elsker at fortælle!

 

Hent det almindelige vinkort her

Hent det store "kælderkort" her

Bemærk: Ved betaling med udenlandske kreditkort lægges kortudstederens gebyr til prisen.