Trøffelaften med Michel Michaud

Både d. 1. og 2. marts får vi besøg af vores idol, vores mentor, vores fantastiske ven og uovertrufne kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!

Michel Michaud elsker trøfler og han importerer dem selv i en kvalitet, der hører til i den absolutte topklasse. Og på disse særlige aftener, onsdag d. 1/3. og torsdag d. 2/3., begge fra klokken 17:30, sætter vi de særlige svampe på spidsen, og afholder to hele aftener i Michauds og trøflens tegn.

Der vil blive kræset med de absolut bedste råvarer vi kan finde, og vi glæder os helt vildt til at byde alle vores dejlige gæster velkommen til noget helt specielt. Der bliver tale om klassisk fransk cuisine med fokus på stor smag og rendyrket nydelse. Vi gjorde det med stor succes sidste år, og resultatet var en aldeles magisk aften uden sidestykke. Dét skal vi naturligvis overgå næste gang.

På selve dagen kan man naturligvis frit vælge vine fra Restaurant ETs store vinkort, eller prøve kræfter med den matchende vinmenu, som vores sommelier har lavet i samarbejde med Michel Michaud.

Menu

Menuen afsløres først i 2023. Der skal jo være noget at glæde sig til!

 

Kuvertpris kr. 1.500,-
Matchende vinmenu kr. 1.000,-

Bemærk, at grundet den høje pris og et begrænset antal pladser skal der betales på forhånd. En reservation er først endeligt godkendt når betalingen er gennemført.

Du kan bestille dit bord vha. vores samarbejdspartner, LifePeaks, som har stillet et unikt bookingsystem til rådighed for denne begivenhed. Klik på knappen herunder for at komme til bestillingen!

Bestil dit bord her

Trøffelaften med Michel Michaud
D. 1. og 2. marts får vi igen besøg af vores idol, mentor, ven og kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!
Starter: 01/03/2023
Slutter: 02/03/2023
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.