Trøffelaften med Michel Michaud

Torsdag d. 3. Februar 2022 får vi besøg af vores idol, vores mentor, vores fantastiske ven og uovertrufne kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!

Michel Michaud elsker trøfler og han importerer dem selv i en kvalitet, der hører til i den absolutte topklasse. Og på denne særlige aften, torsdag d. 3/2 2022 fra klokken 18:00, sætter vi de særlige svampe på spidsen, og afholder en hel aften i Michauds og trøflens tegn. 

Der vil blive kræset med de absolut bedste råvarer vi kan finde, og vi glæder os helt vildt til at byde alle vores dejlige gæster velkommen til noget helt specielt. Der bliver tale om klassisk fransk cuisine med fokus på stor smag og rendyrket nydelse. Mere info vil følge efterhånden som vi kommer tættere på.

Selve menuens indhold vil være forbeholdt de tilmeldte gæster. Der skal jo være lidt at glæde sig til.

 

På selve dagen kan man naturligvis frit vælge vine fra Restaurant ETs store vinkort, eller prøve kræfter med den matchende vinmenu, som vores sommelier vil lave i samarbejde med Michel Michaud.

Trøffelaften med Michel Michaud
Torsdag d. 3. Februar 2022 får vi igen besøg af vores idol, mentor, ven og kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!
Starter: 03/02/2022 kl. 18:00
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.