Trøffelaften med Michel Michaud

Torsdag d. 20. Februar 2020 får vi besøg af vores idol, vores mentor, vores fantastiske ven og uovertrufne kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!

Michel Michaud elsker trøfler og han importerer dem selv i en kvalitet, der hører til i den absolutte topklasse. Og på denne særlige aften, torsdag d. 20/2 2020, sætter vi de særlige svampe på spidsen, og afholder en hel aften i Michauds og trøflens tegn. Der bliver lavet en 5-retters menu: Michel Michaud står for to retter med trøffel, og kokkene på ET laver to retter med trøffel, samt en dejlig dessert som afslutning på denne unikke aften.

Der vil blive kræset med de absolut bedste råvarer vi kan finde, og vi glæder os helt vildt til at byde alle vores dejlige gæster velkommen til noget helt specielt. Der bliver tale om klassisk fransk cuisine med fokus på stor smag og rendyrket nydelse.

Selve menuen vil blive offentliggjort først i det nye år. Bestiller man sine billetter til arrangementet inden jul giver Restaurant ET bobler med snacks som en lille ekstra julegave.

 

Pris pr. kuvert: kr. 1200,-

For fem retter, ekskl. vin, men inkl. ubegribelige mængder førsteklasses-trøffel

 

På selve dagen kan man naturligvis frit vælge vine fra Restaurant ETs store vinkort, eller prøve kræfter med den matchende vinmenu, som vores sommelier vil lave i samarbejde med Michel Michaud.

 

Reservation skal ske telefonisk – se vores kontaktoplysninger her. Vi forventer hurtigt udsolgt til dette unikke arrangement, så sid ikke for længe på hænderne.

Trøffelaften med Michel Michaud
Torsdag d. 20. Februar 2020 får vi besøg af vores idol, mentor, ven og kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!
Starter: 20/02/2020 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.