Trøffelaften med Michel Michaud

Torsdag d. 4. Februar 2021 får vi besøg af vores idol, vores mentor, vores fantastiske ven og uovertrufne kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!

Michel Michaud elsker trøfler og han importerer dem selv i en kvalitet, der hører til i den absolutte topklasse. Og på denne særlige aften, torsdag d. 4/2 2021 fra klokken 18:00, sætter vi de særlige svampe på spidsen, og afholder en hel aften i Michauds og trøflens tegn. Der bliver lavet en 5-retters menu: Michel Michaud står for to retter med trøffel, og kokkene på ET laver to retter med trøffel, samt en dejlig dessert som afslutning på denne unikke aften.

Der vil blive kræset med de absolut bedste råvarer vi kan finde, og vi glæder os helt vildt til at byde alle vores dejlige gæster velkommen til noget helt specielt. Der bliver tale om klassisk fransk cuisine med fokus på stor smag og rendyrket nydelse.

Selve menuen er forbeholdt de tilmeldte gæster. Der skal jo være lidt at glæde sig til.

 

Pris pr. kuvert: kr. 1500,-

For fem retter, ekskl. vin, men inkl. ubegribelige mængder førsteklasses-trøffel

 

På selve dagen kan man naturligvis frit vælge vine fra Restaurant ETs store vinkort, eller prøve kræfter med den matchende vinmenu, som vores sommelier vil lave i samarbejde med Michel Michaud.

OBS! Bestiller du dit bord inden jul, så kvitterer vi med en gratis velkomstdrink til hele bordet på dagen. Og da dette i forvejen må være den perfekte julegave til personen, der har alt, så kunne det vel næppe blive bedre?

Bestil dit bord ved at ringe til os. Se vores kontaktoplysninger her.

COVID-information

Bemærk, at arrangementets start er afhængigt af de til tiden gældende restriktioner. Starttidspunktet kan derfor blive flyttet, afhængigt af hvornår vi er tvunget til at lukke, så vi sikrer maksimal tid at nyde maden i. Følg med her og på vores Facebook-side.

Det giver sig selv at disse ikke er normale tider at skulle afholde et arrangement i. Vær forvisset om, at vi tager alle forholdsregler for at holde jer, og os selv, sikre før, under, og efter arrangementet. Mundbind, sprit (både håndsprit og rengøringssprit), afstand mellem bordene og lignende sikkerhedsforanstaltninger er en selvfølge.

Hvis du stadig nærer tvivl, så kontakt os endelig. Vi indgår gerne i dialog om hvordan vi sikrer jeres deltagelse bedst muligt.

Trøffelaften med Michel Michaud
Torsdag d. 4. Februar 2021 får vi igen besøg af vores idol, mentor, ven og kollega, Michel Michaud, til en aften vi – og I – sent vil glemme!
Starter: 04/02/2021 kl. 18:00
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.