Bouillabaisse – d. 26/9.

Konceptet er efterhånden velkendt, for hvorfor ændre på perfektion? Kom forbi d. 26/9. og smag den berømte fiskesuppe fra Marseille!

Restaurant ET gentager succesen!

Bouillabaisse er en af de mest berømte fiskeretter i verden. Marseille regnes for dens hjemsted, men den serveres i alle byer ved kysten i Provence. I Marseille fortælles det, at Venus serverede bouillabaisse til sin mand, Vulcan, så han ville blive så mæt og træt, at han sov mens hun havde en affære med Mars. Nutidens bouillabaisse laves med safran, fennikel og korianderfrø. Den tilsættes årstidens friske fisk og skaldyr efter behag.

Torsdag d. 26. september afholder vi et arrangement på Restaurant ET hvor vi forsøger at komme så tæt som muligt på en aften ved kajen i Marseille. Der vil blive nydt hummer, krabber, diverse fisk og muslinger, og hvis de foregående år er nogen indikation, så bliver det en voldsomt hyggelig aften. Ligesom sidste gang er der ikke noget fast starttidspunkt i år, men i stedet kan man komme hvornår man lyster indenfor de normale åbningstider – blot er der intet på menukortet ud over bouillabaisse.

 

Arrangementet koster 449 kr

for bouillabaisse som hovedret, og en dessert som Restaurant ET bestemmer.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen! Reservation skal ske telefonisk – se vores kontaktoplysninger her.

Bouillabaisse
Konceptet er efterhånden velkendt, for hvorfor ændre på perfektion? Kom forbi d. 26/9. og smag den berømte fiskesuppe fra Marseille!
Starter: 26/09/2019 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.