Mortensaften – d. 10/11

Mortensaften er en gammel tradition, og vi vil gerne komme med vores bud på hvordan den måske kan blive endnu hyggeligere. Kom forbi fredag d. 10/11., og få serveret din mortensand med stil!

Den meget hellige - men også ydmyge - Sankt Martin var ifølge historierne ikke interesseret i en forfremmelse til biskop, og da man kom for at overdrage ham værdigheden skjulte han sig i en gåsesti. Da gæssene og ænderne begyndte at gække og larme blev han opdaget, hevet frem - og tvunget til at blive biskop.

Angiveligt benyttede han sin nye værdighed til at dekretere en straf over de irriterende gæs og ænder; nemlig, at man hvert år den 10. november skulle dræbe og spise dem. Fra 1500-tallets Köln kendes en beretning om Martins gås, som nævner stegen som en overordentlig, og på det tidspunkt gammelkendt, lækkerbisken. Gåsen og anden står på bordet som hovedret, sprødstegt, og fyldt med æbler, rosiner og kastanjer.

Vi på restauranten ønsker også at straffe de uvorne fugle, hvilket efterhånden har udviklet sig til en tradition hos os. Der er ikke noget fast starttidspunkt på dagen, så I skal bare være her mellem 17:30 og 19:30. Vi har til lejligheden sammensat en lækker menu, som vil blive afsløret herunder senere:

Menu

Fire retter, som afsløres snart.

Forvent lækre forretter, en himmelsk dessert, og så naturligvis masser af god, klassisk andesteg med al behørig garniture!

Prisen er blot kr. 575,-/kuvert!

 

Tilmelding skal ske telefonisk; se vores kontaktinformationer her. Og skynd dig, for vi forventer hurtigt udsolgt! 

Mortensaften
Mortensaften er en gammel tradition, og vi vil gerne komme med vores bud på hvordan den måske kan blive endnu hyggeligere. Kom forbi fredag d. 10/11, og få serveret din mortensand med stil!
Starter: 10/11/2023 kl. 17:30
Restaurant ET
Adresse:
Mindegade 8
8000Aarhus C.