Juledagene på ET
Vi har igen i år gennem vore meget dygtige og kvalitetsbevidste leverandører sammensat en autentisk fransk julemenu krydret med solidt dansk håndværk. Markedet Rungis i udkanten af Paris bugner af fantastiske råvarer, og køkkenet på ET har sammen med vores vintjener og sommelier sammensat en mad- og vinmenu, der kan give julelys i øjnene. Den serverer vi til alle, der har forudbestilt den, fra tirsdag d. 11/11 og frem til og med lørdag d. 20/12.
Så hvordan kunne en hyggelig aften (eller frokost?) i juletiden tage sig ud på Restaurant ET? I kunne eventuelt starte med et glas champagne (139,-) eller et glas Cremant (109,-), begge med hjemmelavede snacks. Her anbefaler vi "Den gode start", som er fire små, lækre ting til boblerne (99,-).
Derefter fortsætter I med nedenstående menu:
MENU
Forret
Letsaltet helleflynder toppet med ”luftig” dild sifon, citronconfit, julesalat og blodgrape
&
Mellemret
Ravioli med riette af ”Julegris”, bouillon på karamelliserede løg samt vinterens kål og stjerneanis
&
Mellemret
Restaurant ET’s oksetatar ledsaget af hjemmelavet rødbede kimchi, orientalsk vinaigrette samt sprød wonton
&
Hovedret
Stegt Fransk Berberie andebryst ”a la Orange” med sortiment af vinter pastinakker, stilkpeber og det bedste fra anden i butterdej, samt Sauce Bigarade
&
Ost
24 måneders Fransk Comté fra Jura bjergene med Kongsvang ”sirup”, trøffel brioche og blegselleri
&
Dessert
Hvid chokolade ”Bavaroise” med sortiment af mandarin, vanille, friskbagt cookie og sorbet på yoghurt og kirsebær
3 retter 479 kr. – Vinmenu 339 kr.
4 retter 559 kr. – Vinmenu 409 kr.
5 retter 639 kr. – Vinmenu 479 kr.
6 retter 719 kr. – Vinmenu 549 kr.
Filtreret Aarhusvand m./u. brus ad libitum - kr. 25,- pr. kuvert
BEMÆRK:
menuen skal forudbestilles for at sikre, at vi har nok til alle!
Middagen kunne afsluttes med økologisk kaffe og hjemmelavede petit fours.
Af hensyn til indkøb af råvarer og høj forespørgsel skal menuen bestilles på forhånd. Vi ser frem til at hjælpe jeres julestemning på vej!