Juledagene på ET
Vi har igen i år gennem vore meget dygtige og kvalitetsbevidste leverandører sammensat en autentisk fransk julemenu krydret med solidt dansk håndværk. Markedet Rungis i udkanten af Paris bugner af fantastiske råvarer, og køkkenet på ET har sammen med vores vintjener og sommelier sammensat en mad- og vinmenu, der kan give julelys i øjnene. Den serverer vi til alle, der har forudbestilt den, fra mandag d. 11/11 og frem til og med lørdag d. 21/12.
Så hvordan kunne en hyggelig aften (eller frokost?) i juletiden tage sig ud på Restaurant ET? I kunne eventuelt starte med et glas champagne (129,-) eller et glas Cremant (99,-), begge med hjemmelavede snacks. Her anbefaler vi "Den gode start", som er fire små, lækre ting til boblerne (99,-).
Derefter fortsætter I med nedenstående menu:
MENU
Forret
Letsaltet helleflynder med græskarsortiment, blodgrape, agurk, ristede kerner, citronconfit og dild
&
Mellemret
Agnolotti del plin med spicy ”Julegris”, stegte kål, hvidløg, sprøde svær og gastric med stjerneanis og ingefær
&
Mellemret
Bøgerøget hjortekølle med syltede tranebær, dehydrerede grillede beder, rosmarin-croutoner, brøndkarse og is med trøffel
&
Hovedret
Stegt Fransk Berberie andebryst med smørstegte pastinakker, sauce Marco Polo og tærte med det bedste fra anden i butterdej.
&
Ost
Trøffelbrie med lun sprød brioche og syltede abrikoser
&
Dessert
Lun julekage ”Kugelhoff” som i Alsace med varme krydderier, hvid chokolade, mandelknas og sorbet med yoghurt og mandarin
3 retter 449 kr. – Vinmenu 339 kr.
4 retter 529 kr. – Vinmenu 409 kr.
5 retter 609 kr. – Vinmenu 479 kr.
6 retter 689 kr. – Vinmenu 549 kr.
Filtreret Aarhusvand m./u. brus ad libitum - kr. 25,- pr. kuvert
BEMÆRK:
menuen skal forudbestilles for at sikre, at vi har nok til alle!
Middagen kunne afsluttes med økologisk kaffe og hjemmelavede petit fours.
Af hensyn til indkøb af råvarer og høj forespørgsel skal menuen bestilles på forhånd. Vi ser frem til at hjælpe jeres julestemning på vej!