Menukort

Vores menu indeholder noget for enhver smag. Menu Traditionelle indeholder de gode, franske klassikere, ET menuen byder på nyfortolkninger af det franske og danske køkken, og du er naturligvis velkommen til at blande som du har lyst!

Menu Traditionelle

Det klassiske franske. Serveres fra 17:30 - 22:00.

Forret

Østers "perle blanche"

29,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger

109,-

Moules Marinières

Snegle som i Bourgogne

99,-

Med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Marvpiber fra dansk kalv

109,-

Med persillesalat og grilltoast, 3 stk

Klassisk fiskesuppe

139,-

Med crouton, revet gruyère og aioli

Foie Gras terrine

159,-

Med chutney og lun brioche

Salade "Gourmandise"

159,-

Med udvalgte franske specialiteter

Hovedret

Dampede blåmuslinger

169,-

Moules Marinières

Michel Michauds rørte oksetatar med salat

199,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Confit de Canard

229,-

Med kartoffelpuré, stegt hjertesalat og krydderurter

Ristet torskeryg "Basquaise"

249,-

Med muslingesauce og salat

Entrecôte (med fedtkant)

279,-

Bearnaise med håndskårne pommes frites og salat

Ekstra kartofler

49,-

En skål håndskårne pommes frites eller pommes puré

Dessert

Udvalg af oste fra det store ostebræt

29,-

Med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Magdalenes fristelser

49,-

Til kaffen

Klassisk Creme Brulée

89,-

Med polynesisk vanille

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter

369,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har.

ET-menu

Fransk mad med et multikulturelt twist. Serveres fra 17:30 - 22:00.

Forret

Varmrøget laks fra egen rygeovn

139,-

med sauce gribiche, hønseæg, persille, syltede kartofler og fynsk rygeost

Lun boghvedevaffel

149,-

med Hr. Nielsen skinke, artiskokker, hjertesalat, creme fraiche sifon og citron

Hjemmelavet ravioli med kronhjort

149,-

med sortiment af danske jordskokker, citron, og skummende sauce med trøffel

Stegt foie gras ”Gastrique”

159,-

med syltede kirsebær, madagaskarpeber, orange, kørvel og selleri

Hovedret

Okse tværreb ”sousvide 75 grader”

239,-

med asiatiske toner, stegt vinterkål, sesam, soya og aromatiske nudler

Dagens fangst

249,-

med muslingeragout, safran, basilikum, tomat concassé og muslingesauce

Gråsten Kylling a la ”Marengo”

249,-

med tomat, persille, sprøde hjertecroutons, friteret hønseæg og champignon

Dessert

Profiteroles ”Gigantos”

99,-

med passionssorbet, coulis, vanille, vandbakkelse og lun chokoladesauce med tonka

Lun chokoladefondant

99,-

med vanilleiscreme
Ventetid på 15 minutter skal påregnes.

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter

369,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har. Menuen introduceres ved bordet på aftenen.

Frokostmenu

Serveres fra 12:00 - 15:00.

Østers ”perle blanche”

29,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger

149,-

”Moules Marinières”

Foie Gras terrine

159,-

med chutney og lunt brioche

Salade ”Gourmandise”

169,-

Med udvalgte franske specialiteter

Klassisk fiskesuppe

159,-

med crouton, revet gruyère og aioli

Marvpiber fra dansk kalv

89,-

med persillesalat og grilltoast, 3 stk.

Snegle som i Bourgogne

89,-

med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Æg Benedict à la ET

159,-

med koldrøget laks, sauteret spinat og sauce Hollandaise

ETs Cæsarsalat

149,-

med sprød kylling, æg, croutons, ansjos og parmesan

”Rejemad”

159,-

med brioche, salat, citron, dild og mayo

Stor ”Tartelet”

149,-

med kylling fra Hopballemølle, veloute, grøntsager og urter

Michel Michauds rørte oksetatar med salat

189,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Entrecôte (med fedtkant)

279,-

med bearnaise, pommes frites og salat

Confit de Canard

229,-

med kartoffelpuré, fennikel og krydderurter

Ristet torskeryg ”Basquaise”

249,-

med muslingesauce og salat

Ekstra skål pommes frites eller pommes puré

49,-

Udvalg af oste

29,-

med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Klassisk Creme Brulée

89,-

med polynesisk vanille

Lun chokoladefondant

99,-

med vanillieiscreme
(ventetid på 15 min skal påregnes)

Magdalenes fristelser

49,-

til kaffen

Køkkenet sammensætter 3 retter

369,-

Vinkort

Vores vinkort er så omfattende at det kan være svært at overskue. Så i stedet for at lægge det direkte her på siden, har vi i stedet valgt at lade dig hente det, og vores avec-kort, som en PDF-fil. Så kan du i ro og mag studere kortet og finde ud af hvad vi kan tilbyde.

Vi står naturligvis altid klar til at rådgive dig, så vi kan være sikre på at du får den bedste vin til din middag. Bare spørg, for vi elsker at fortælle!

Hent vinkortet her

Hent vores avec-kort her

Bemærk: Ved betaling med udenlandske kreditkort lægges kortudstederens gebyr til prisen.