Vinbutik

Mangler du en god flaske til vinreolen derhjemme? Spørg blot os, for vi har en lækker samling som vi gerne både fortæller om og sælger fra – til yderst rimelige priser.

Gennem de sidste mange år har vi arbejdet hårdt og intenst hen imod at kunne tilbyde vores gæster en oplevelse med at købe kvalitetsvine til stalddørspris. Vi bestræber os på, at levere et topprodukt til en ekstrem fair pris. Vi importerer selv omkring 80 procent af alle vores vine. Derfor undgår vi en masse dyre mellemled og kan derved give Jer en god vinoplevelse med hjem.

Den Danske Spiseguide beskrev Restaurant ET på følgende måde:

 "For eksemplarisk gennemført fransk brasseriestil fra klassiske retter til 100% loyalitet overfor franske vine er det en fornøjelse at tildele hædersprisen årets brasserie 2011 til Restaurant ET, Århus."

Vi "begrænser" os til, eller nærmere sagt fokuserer kun på, vine fra Frankrig. Vores kærlighed ligger helt klart i det franske. Vi glæder os til at give Jer en dybdegående oplevelse i Frankrigs terrior og savoir vivre.

Vingaver

Vi skræddersyer også vingaver til firmaer, receptioner, fødselsdage og lignende. Gaverne præsenteres i håndflettede bastkurve, og vores dygtige vintjenere vil guide dig til en personlig gave.

Vi ser frem til at servicere jer!