ET ud af huset

Restaurant ET er tænkt som en uhøjtidelig restaurant med fokus på den gode kvalitet og det høje serviceniveau – men hvorfor skulle dette ikke også være muligt at opleve hjemme hos gæsten selv?

Nogle gange er det bare dejligt at være i hjemlige omgivelser samt invitere sine gæster hjem til sig selv i stedet for ud i byen. Vi kan være behjælpelige med alle former for arrangementer såsom privat dining, konfirmationer, firmaarrangementer, fødselsdage samt både det mindre og det store bryllup.

Restaurant ET har altid fokus på den høje kvalitet samt jeres ønsker og præferencer – derfor har vi ikke nogle standardmenuer, men skræddersyer arrangementerne efter netop jeres behov. Send os en email eller ring til os så vi sammen kan lave rammerne for netop jeres arrangement.

Men nogle gange har man behov for mere end bare mad og vin, og derfor har vi allieret os med nogle samarbejdspartnere der kan være med til at gøre jeres fest helt unik – og dét til ekstraordinært gode “pakkepriser”. Se beskrivelser af vores samarbejdspartnere herunder – flere afsløres snart!

Blomsterværket Pindstrup

Blomsterværket Pindstrup er en blomsterforretning ud over det sædvanlige, og det er ikke tilfældigt at de kalder den et blomstrende univers. Med øje for detaljer og kontraster i naturen vil deres værker og binderi udgøre et spændende univers med individuelle løsninger til de enkelte opgaver.

Butikken fremstår ren, enkel og rustik, så det er blomsterne, der er i centrum – en stemning, der skal opleves.