Business Break

Restaurant ET ønsker at skabe de perfekte rammer for præcis Jeres forretningsfrokost. ”Hjemme” i Paris er det helt almindelig skik og brug, at man diskuterer og debatterer detaljerne over et dejligt, hurtigt og målrettet måltid.

Vi har stillet os selv til opgave at kreere et frokostmiljø hvor I kan sidde i restauranten og nyde jeres frokost. Her vil der være stemning, humør og en sitren fra restaurantens miljø. Hvis I er et større hold på 6–25 personer, kan I trække ned i vores hyggelige vinkælder og holde Jeres møde i private omgivelser, omgivet af over 4.000 flasker fransk vin.

Vores målsætning er, at afholde Jeres ”Business break” på under en time. Der vil være tid til at nyde 2 afstemte retter mad, sammensat af køkkenet. Vi ønsker kort sagt, at skabe helt optimale, unikke og komfortable mødefaciliteter og derved give Jer optimale forhold til Jeres frokostmøder...

”Business break” bestilles senest dagen før Jeres møde – derved sikrer vi hurtighed og maksimal udnyttelse af Jeres kostbare minutter.

"Business Break" – 2 retter mad kr 250,-

Bestilles altid dagen før. Ved bestilling via. mail bedes "Business break" anføres i titlen.

 

Kontakt os her