Spis & Støt

Vi er igen med i den årligt tilbagevendende restaurantfestival Spis & Støt, der i år varer fra den 30. maj – 8. juni. Kom og få et godt måltid mad i den gode sags tjeneste!

Vi er glade for at kunne fortælle at vi igen i år er med i Spis & Støt, der for hvert solgte måltid sikrer et pengebeløb til Kræftens Bekæmpelse. I år går pengene til projektet Kræft er ikke for børn, der støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. Og vi kan ikke finde på en meget mere nobel sag at støtte end dén. Vi har deltaget de sidste fire år, og har sammen med de øvrige restauranter, og vores herlige gæster, indsamlet over 2.4 millioner kroner!

køb dine billetter, kom og spis et lækkert måltid mad, og vær med til at gøre en lille, men måske betydelig, indsats i kampen mod en forfærdelig sygdom, som de fleste har haft tæt på livet i en eller anden sammenhæng. For hver billet doneres kr. 50,- til den gode sag, så du skal ikke føle dig for fin til at spise her mere end én gang.

Menu

Salat på varmrøget kuller
med karse, agurker, radisser, sprøde kerner, citronconfit og brøndkarse

&

Grillet dansk kalv
med spidskål, persille, skummende sauce supreme og sprød pommes kroket

&

Kompot på rabarber
med hvid chokolade, vanille, sprød karamel og sorbet med smagen af ”Kæmpelæske”

Billetterne skal købes i forvejen via. Spis & Støts hjemmeside. Vi håber I vil hjælpe os med at samle en masse penge ind, så vi kan gøre en forskel i kampen mod kræft!

Køb billetter her

Spis og Støt
Vi er igen med i den årligt tilbagevendende restaurantfestival Spis & Støt, der i år støtter "Kræft er ikke for børn". Kom og spis i den gode sags tjeneste!
Starter: 30/05/2019
Slutter: 08/06/2019
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.