Besøg fra Sipp Mack

Det er ingen hemmelighed at vi elsker Sipp Mack. De gyldne dråber fra Alsace står vores hjerte nær, og torsdag d. 21/3 kan I lære hvorfor!

I har nu en unik mulighed for at møde Caroline, datter og winemaker hos Sipp Mack. Caroline har denne aften lovet at guide os igennem historien og filosofien bag Domaine Sipp Mack; I vil komme til at smage forskellen på de forskellige druesorter, samt forskellene på terroir i Alsace.

Vi glæder os til en dejlig aften sammen med Caroline og de passionerede mennesker fra Jysk Vin. Der vil denne aften blive serveret en autentisk menu baseret på klassikere fra Alsace, med et lille twist fra kokkene på Restaurant ET.

Menu

Lun løgtærte
Langtidstilberedte løg, mørdej, citrontimian, mild Münster – hertil frissésalat med rosenkål, kørvel og sennepsvinaigrette.

&

Coq au Riesling
Unghane i cremet sauce med riesling, champignon, knoldselleri og sprøde croutons med masser af hakket persille

&

Æbler fra Alsace
Krydret kugelhoffkage, cremet vanilleiscreme og brændt marengse

 

3 retters menu kr. 350,-
Matchende vinmenu kr. 350,-

Arrangementet starter torsdag d. 21/3 klokken 18.30 – der vil være mulighed for at komme før og nyde et glas cremant fra Alsace (88kr) med tilhørende snacks.

Bestilling skal ske telefonisk. Vi glæder os til at se jer!

Sipp Mack
Det er ingen hemmelighed at vi elsker Sipp Mack. De gyldne dråber fra Alsace står vores hjerte nær, og torsdag d. 21/3 kan I lære hvorfor!
Starter: 21/03/2019 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.