Juledagene 2020 på Restaurant ET

Julen er hjerternes fest, men maverne har bestemt også noget at skulle have sagt. Og traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske, franske ”julebord” fra mandag d. 16/11.

Vi har igen i år gennem vore meget dygtige og kvalitetsbevidste leverandører sammensat en autentisk fransk julemenu krydret med solidt dansk håndværk. Markedet Rungis i udkanten af Paris bugner af fantastiske råvarer, og køkkenet på ET har sammen med vores vintjener og sommelier sammensat en mad- og vinmenu, der kan give julelys i øjnene. Den serverer vi fra mandag d. 16/11 og frem til og med lørdag d. 19/12.

Så hvordan kunne en hyggelig aften (eller frokost?) i juletiden tage sig ud på Restaurant ET? I kunne passende starte med vores hjemmelavede jule-luksussnacks "Surprise" (kr. 69,-), som i øvrigt passer fremragende til champagne eller cremant.

Derefter fortsætter I med nedenstående menu:

MENU

Forret
Salat på taskekrabbe fra Nordsøen med jordskokke-sortiment, citronconfit, karse og sauce med ”brændt” smør og hasselnødder.

&

Mellemret
Helleflynder ”Ceviche” med kardemomme, safranblomster, syltede græskar, græskarpuré, citrus og sennepsfrissé.

&

Mellemret
Gravad okseinderlår med trøffelpuré, fennikelcrudité, syltede tranebær, stegte gnocchi og parmesan.

&

Hovedret
Bryst og pølse af fransk and med cremede vinterpastinakker, puré på Pichonæbler, sprød pommes kroket med trøffel og sauce Marco Polo med madagascarpeber.

&

Oste
Udvalg af franske ”label fermier” oste med behørigt garniture.

&

Dessert
Lun klassisk fransk julekage ”Kugelhoff” med mandarinsorbet, cremet hvid chokolade, vanille og aromatiske marengs.
(Restaurant ET giver een mandelgave til selskaber over 10 personer)

3 retter 369 kr. – Vinmenu 299 kr.
4 retter 449 kr. – Vinmenu 369 kr.
5 retter 529 kr. – Vinmenu 439 kr.
6 retter 599 kr. 
– Vinmenu 509 kr.

 

Middagen kunne afsluttes med økologisk kaffe og hjemmelavede petit fours.

 

Vi ser frem til at hjælpe jeres julestemning på vej!

COVID-information

Det giver sig selv at disse ikke er normale tider at skulle ud at spise julemad i. Vær forvisset om, at vi tager alle forholdsregler for at holde jer, og os selv, sikre før, under, og efter jeres besøg. Mundbind, sprit (både håndsprit og rengøringssprit), afstand mellem bordene og lignende sikkerhedsforanstaltninger er en selvfølge.

Hvis du stadig nærer tvivl, så kontakt os endelig. Vi indgår gerne i dialog om hvordan vi sikrer jeres besøg og helbred bedst muligt.

Juledagene på Restaurant ET
Julen er hjerternes fest, men maverne har bestemt også noget at skulle have sagt. Og traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske, franske ”julebord”.
Starter: 16/11/2020
Slutter: 20/12/2020
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.