MENU
Forret
Letsaltet helleflynder med spicy pickles, kapers, æg, syltede løg, mayo, brøndkarse og citron
2022 Riesling Réserve, Cave de Hunawihr
&
Mellemret
Agnolotti del Plin med julegris, dertil selleri sauce Nage, fennikelfrø, sprøde ”knasere” med sellerisalt og julesalat
2022 Morillion Blanc, Jeff Carrel, Pays d’Aude IGP
&
Mellemret
Tatar af Himmerland-okse med grillede beder, trøffelmayo, sprøde rosmarin-croutoner, syltede beder og vinaigrette.
2022 Pinot Noir, Rousseau Fréres, Loire
&
Hovedret
Stegt fransk andebryst med andepaté i butterdej, smørstegte pastinakker og sauce Bigarade med appelsin og stilkpeber
2016 Bordeaux, Côtes Blaye, Domaine des Graves Ardonneau
&
Oste
24 måneders Comté i lag med franske abrikoser, lunt brød og ristede hasselnødder
2010 Bourgogne, Rully, Charles Noellat
&
Dessert
ETs juledessert med mørk ”cookie”, kirsebærsorbet, kanelcreme, karamel, Armarena kirsebær og Cremé Anglaise med julens krydderier.
2012 Banyuls, Grand Cru, Vin Doux Naturel