Champagnesøndag

Champagnesøndag

Vi har lokket vores gode ven og Champagne-producent Alexis Leconte en tur til Aarhus for at afholde en helt unik smagning.

Søndag d. 16/6. kommer vores gode ven Alexis Leconte forbi os for at afholde en unik smagning, hvor der vil blive smagt på en meget bred vifte af diverse produkter fra Champagne-området.

Alexis producerer nogle fantastiske Coteaux Champenoise som virkelig fremhæver det smukke terroir omkring Troissy. Derudover har han gravet dybt i både hans fars og sin egen kælder for at finde nogle unikke vine præcis til denne søndag – blandt andet vil vi smage på Champagne, der daterer tilbage til 70’erne! Alexis producerer også en meget lille portion Ratafia Champenois, som især er meget interessant at kombinere med mad, og den skal vi også stifte bekendtskab med. Som om det ikke var nok er Alexis samtidigt én ud af blot 5 personer der producerer den legendariske, ærkefranske likør Chartreuse. Dette vil der selvfølgelig også blive smagt på.

Restaurant ET vil sammen med Alexis lave en dejlig søndagsmenu med hans egne livretter kombineret med den gode, klassiske stil fra Restaurant ET.

Arrangementet vil foregå ude i Lygtehuset i baggården Mindegade 8, og der vil blive nørdet Champagne på en personlig, uhøjtidelig og meget unik facon.

Vi fra Restaurant ET vil også byde ind med et par specielle flasker fra vores private samling – nogle skal blindsmages, og andre bare nydes i det gode selskab.

Der vil blive sat 14 pladser til salg og arrangementet koster kr. 3200,- per kuvert. Med andre ord er det med at være først til mølle! Reservation skal ske ved at kontakte os direkte – tryk herunder.