Besøg fra Lou Dumont

Bourgogne. Enhver der kender blot en smule til fransk vin har hørt om dette legendariske område – og det er der en grund til. Kom forbi d. 24/4 og find ud af hvorfor.

Som frankofile vinelskere har Bourgogne altid haft en helt særlig plads i vore hjerter her på restauranten. Og det er derfor med stor glæde vi kan meddele, at vi onsdag d. 24. april får besøg af Koji Nakada, som sammen med sin kone Jae-Hwa Park driver huset Lou Dumont i Gevrey-Chambertin.

De har ”kun” lavet vin siden 2000, men historien bag det koreansk-japanske par er ret utrolig, og deres hårde arbejde er bestemt ikke gået til spilde: deres forførende vine, der er certificeret biodynamiske, har taget os her på restauranten med storm. Derfor var det også naturligt for os først at tage udgangspunkt i vinene fra Lou Dumont, og dertil kreere en matchende 4-retters menu som gerne skulle hjælpe med at afsløre hvad vinene kan.

Desuden vil der i dagens anledning være et særligt Lou Dumont-vinkort man kan vælge vine fra. Her er ikke blot tale om "almindelige" flasker fra vores kælder, men ældre årgange og særlige flasker, som ikke kan fåes i detailhandelen længere. Ønsker man ikke vinmenuen er det derfor dette kort man bør kaste sig ud i i stedet.

Menu

Bagt torsk
med ragout af hvide asparges, snegle, spidskål og ramsløg

&

”Det bedste fra lammet”
Med løgpuré, sprød trøffelpolenta og sauce med masser af persille

&

”Boeuf Bourguignon”
Oksetykkam med perleløg, greq champignon, rødvin og pommes puré

&

Ost
Delice de Bourgogne med brioche, trøffelvinaigrette og frissé

Vinmenu kr. 545,-

4-retters menu kr. 455,-

Arrangementet starter kl. 18:30, og som sædvanligt skal tilmelding ske telefonisk. Du kan se vores kontaktoplysninger her.

Vi glæder os til at se jer!

Besøg fra Lou Dumont
Bourgogne. Enhver der kender blot en smule til fransk vin har hørt om dette legendariske område – og det er der en grund til. Kom forbi d. 24/4 og find ud af hvorfor.
Starter: 24/04/2019 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000Aarhus C.