Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Vinsmagning

Vi tilbyder vinsmagninger for selskaber på 10-50 personer. Nyd godt af vores ekspertise, og find din nye yndlingsvin blandt vores tusindvis af flasker.

I vores dagligdag bruger vi meget energi på at opbygge et vinkort som viser det bedste fra Frankrig. Langt størstedelen af vores vin kommer fra egen import. Derfor kender vi også alle historier og anekdoter, også dem man normalt ikke hører om.

I omgivelser hvor mere end 10.000 flasker vin danner kulissen, tilbyder vi at afholde vinsmagninger. Det er vores egne Sommelier eller vinindkøber som afholder smagningerne.

En vinsmagning er ideel som en anderledes start på et kundearrangement, en tur med personaleforeningen eller blot en sammenbragt flok venner, der ønsker en ekstraordinær oplevelse i vinens verden.

Efter vinsmagningen kan man med fordel fortsætte oppe i restauranten med en dejlig middag.

Når vi taler vin, er mulighederne for smagninger nærmest uudtømmelige, derfor sammensætter vi gerne en smagning præcis efter jeres ønske. Forhør dig om dine muligheder.

Her er et par eksempler på vores mest populære arrangementer:

"Aromatisk vs. ikke-aromatisk"

  • 2 hvidvine på Aromatiske drue sorter, og
  • 2 hvidvine på ikke-aromatiske druesorter.

Aromatiske og ikke-aromatiske druesorter er det første skridt mod at blive mere teknisk omkring vin, men på et niveau hvor alle kan være med. En smagning der er rigtig god at starte på, da den ikke er for "tung".

Pris inkl. hjemmelavede snacks: kr. 288,- pr. person
Varighed ca. 1 time

"Le Grand Mix"

  • 2 x mousserende vine
  • 2 x hvide vine
  • 2 x røde vine

Der smages forskellige druersorter, områder og terior i Frankrig, med god mulighed for at fordybe sig i de forskellige vine.

Pris inkl. hjemmelavede snacks:  Kr. 358.- pr. person
Varighed ca. 1½ time

"Det boblende Frankrig"

  • 1 x Champagne,
  • 1 x Crement og
  • 1 x sød boble 

Perfekt smagning til en hyggelig "tøseaften". Druer, metoder, geografi samt egnsfortællinger og smagsteknikker gennemgås. smages.

Pris inkl. hjemmelavede snacks: Kr. 238.- pr. person
varighed ca. 1 time

"Lær at smage vin"

Her smager vi 5 forskellige vine – rød, hvid og/eller rose. Formålet med denne smagning er at give deltageren et rigtig godt udgangspunkt for at kunne smage, bedømme og forstå grundbegreberne i ”korrekt” vinsmagning. Denne smagning fremkalder oftest en del grin og smil, men ender altid med, at deltagerne er blevet klogere på vinens verden.

Pris inkl. hjemmelavede snacks: Kr. 298.- pr person
Varighed ca. 1½ time

"Vertikalsmagning"

5 udvalget og repræsentative Bourgogne-vine smages og forklares ned på niveauet for den enkelte producent, samt de særkender vingårdene har. Denne smagning er for de mere trænede smagere. Der smages med bedømmelsesskemaer.

Prisen inkl. hjemmelavede snacks: kr. 388,- pr. person
Varighed ca. 1½ time