Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Vinbar

Vi elsker vin. En god middag bliver kun bedre med en god flaske, men der findes masser af vine der gør sig lige så godt på egen hånd. Lad os introducere dig for nogle af dem!

Vi har samlet vores specialister i huset og indkøbt vine fra hele Frankrig, så vi kan sikre den optimale smagsoplevelse til maden. Desuden har vi et stort udvalg af fransk likør og spiritus, både fra fastlandet og de gamle kolonier.

Vi har åbne flasker klar til servering, og serverer næsten alle vine fra vinkortet som glas. På den måde sikrer vi den optimale oplevelse til maden eller før/efter en tur i biograf/teater. Vinen kan suppleres med oste samt charcutteri.

 

Hent vores vinkort som PDF

Hent vores avec-kort som PDF

Vinsmagning

Inviter venner, bekendte, forretningspartnere mm. på en uforglemmelig oplevelse igennem vinens verden. Vi skræddersyr et arrangement som passer til jeres ønsker og behov.

Læs mere her

Vin ud af huset

Vi bryster os af en hyggelig og intim atmosfære i restauranten, men vil du hellere nyde et fremragende glas hjemme i sofaen er det ingen hindring. Vi sælger gerne af vores samling, både enkeltvist og som gaver.

Læs mere her