Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Mortensaften – d. 10/11

Mortensaften er en gammel tradition, og vi vil gerne komme med vores bud på hvordan den måske kan blive endnu hyggeligere. Kom forbi fredag d. 10/11, og få serveret din mortensand med stil!

Den meget hellige - men også ydmyge - Sankt Martin var ifølge historierne ikke interesseret i en forfremmelse til biskop, og da man kom for at overdrage ham værdigheden skjulte han sig i en gåsesti. Da gæssene og ænderne begyndte at gække og larme blev han opdaget, hevet frem - og tvunget til at blive biskop.

Angiveligt benyttede han sin nye værdighed til at dekretere en straf over de irriterende gæs og ænder; nemlig, at man hvert år den 10. november skulle dræbe og spise dem. Fra 1500-tallets Köln kendes en beretning om Martins gås, som nævner stegen som en overordentlig, og på det tidspunkt gammel, lækkerbisken. Gåsen og anden står på bordet som hovedret, sprødstegt, og fyldt med æbler, rosiner og kastanjer.

MENU

 

Koldrøget Færøsk laks med peberrod, citron, Toast Melba og vinterspinat

&

Terrine af velfærdsgris med linser, hjertesalat, “mormor” dressing, kastanjer og estragon

&

Klassisk andesteg façon Restaurant ET med brunede kartofler, rødkål, skysauce og hjemmelavede kartoffelchips

&

Syltede abrikoser “Melba” med hindbærsorbet, vanilje, marengse og karamel

Prisen for 4-retters menu: kr. 450,-

 

Arrangementet starter d. 10/11 kl. 18:30. Reservation skal ske telefonisk; se vores kontaktinformationer her.

Mortensaften
Mortensaften er en gammel tradition, og vi vil gerne komme med vores bud på hvordan den måske kan blive endnu hyggeligere. Kom forbi fredag d. 10/11, og få serveret din mortensand med stil!
Starter: 10/11/2017 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.