Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Juledagene 2018 på Restaurant ET

Julen er hjerternes fest, men maverne har bestemt også noget at skulle have sagt. Og traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske, franske ”julebord”.

Vi har igen i år gennem vore meget dygtige og kvalitetsbevidste leverandører sammensat en autentisk fransk julemenu krydret med solidt dansk håndværk. Markedet Rungis i udkanten af Paris bugner af fantastiske råvarer, og køkkenet på ET har sammen med vores vintjener og sommelier sammensat en mad- og vinmenu der kan give julelys i øjnene.

Og for at give jer de bedste muligheder for at nyde det, så holder vi ekstraordinært åbent de første tre søndage i december, både til frokost og aften. Så er der bedre muligheder for at komme og nyde et godt måltid mad når I har tid og lyst!

Så hvordan kunne en hyggelig aften (eller frokost?) i juletiden tage sig ud på Restaurant ET? I kunne passende starte med vores hjemmelavede jule-luksussnacks "Surprise" (kr. 59,-), som i øvrigt passer fremragende til champagne eller cremant.

Derefter fortsætter I med nedenstående menu:

Søndagsåbent i december!

Søndag d. 3., 10. og 17. december holder vi ekstraordinært åbent både til frokost og aften. Kom og nyd din adventssøndag sammen med os – for hvem kunne ikke bruge lidt selvforkælelse på en doven decembersøndag?

Vi ser frem til at servicere jer!

MENU

Forret
Helleflynder ”Carpaccio” med sortiment af danske jordskokker, citronconfit, henkogte stikkelsbær og brøndkarse

&

Mellemret
Lun soufflé af torsk og taskekrabbe med trøffelpuré, syltede bøgehatte, salat på danske rosenkål og saltede mandler

&

Mellemret
Gravet okseinderlår ”Bearnaise” med grillet hjertesalat, estragon, sprød kartoffel og tallerkensmækker

&

Hovedret
Fransk and ”Vendée” med knoldselleri ”Blødt & Stegt”, sumak, sauce med Madagaskarpebre og sprød pommes kroket

&

Oste
Udvalg af franske gårdoste ”Label fermier” med behørigt garniture

&

Dessert
Restaurant ET's lune julekage med "varme krydderier", mandler, orange, hvid chokolade, vanille, mandarin og sprød tonka.
(Restaurant ET giver een mandelgave til selskaber over 10 personer)

  

3 retter 369 kr. – Vinmenu 299 kr.
4 retter 439 kr. – Vinmenu 369 kr.
5 retter 519 kr. – Vinmenu 439 kr.
6 retter 599 kr. 
– Vinmenu 509 kr.

 

Middagen kunne afsluttes med økologisk kaffe og hjemmelavede petit fours.

 

Vi ser frem til at hjælpe jeres julestemning på vej!

Julen på Restaurant ET
Julen er hjerternes fest, men maverne har bestemt også noget at skulle have sagt. Og traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske, franske ”julebord”.
Starter: 12/11/2018
Slutter: 22/12/2018
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.