Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Hyldest til foråret

Det er (eller bliver) forår, alting klippes ned. Og det bedste af det serveres herefter på Restaurant ET d. 6/4 – naturligvis sammen med en fabelagtig vinmenu.

Efter de lange, kolde og mørke vintermåneder giver foråret nyt liv i naturen og sjælen. Dagene bliver længere, blomsterne begynder at blomstre, træer og buske skyder igen og dyrene kommer frem fra deres vinterhi.

Præcis det samme gælder de fantastiske råvarer som vi kokke arbejder intenst med hver eneste dag i køkkenet. Nu har vi gennem de sidste mange måneder knoklet med løg, knoldselleri, rødkål osv., men forandringer er på vej. 

For nu kommer solen, og de små spæde urter spirer frem af jorden overalt. I Frankrig er aspargesen på vej, morklerne kommer med hastige skridt. Lammene kommer ud på marken og nyder det grønne græs. Rabarbernes store blade bliver større og større og den flotte rubinrøde farve fra stænglerne bliver mere intens.

Alt dette ønsker vi at hylde her på Restaurant ET med en vaskeægte hyldest til foråret. Torsdag den 6 april klokken 18.30 kan en fantastisk forårsmenu nydes på Restaurant ET, sammen med matchende vine fra vinfolkene hos Theis Vine.

MENU

 

Dansk stenbiderrogn med pocheret hønseæg, sprødt kyllingeskind, radisser, karse og ”luftig” mayonnaise

&

Tempereret torsk med asparges fra Loire, nye løg, pasta og Nolly Prat Beurre monté

&

Lam fra Pyrenæerne med gulerødder, skalotteløg og sauce med morkler og røget marv

&

Rabarber med hvid chokolade, vanille, marengs og karamel

4 retter 450kr – vinmenu 450kr

 

Reservation skal ske telefonisk - find vores kontaktinformationer her. Vi glæder os til at se jer!

Hyldest til foråret
Det er (eller bliver) forår, alting klippes ned. Og det bedste af det serveres herefter på Restaurant ET d. 6/4 – naturligvis sammen med en fabelagtig vinmenu.
Starter: 06/04/2017 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.