Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Champagneaften med Xavier Leconte

Det er ikke hver dag Xavier Leconte lægger vejen forbi Aarhus, men i samarbejde med vinfirmaet Grape Care har vi inviteret leverandøren af vores "huschampagne" på besøg. Kom og mød ham og hans flasker til en eksklusiv aften hos os torsdag d. 1/2!

Xavier Leconte er både en god ven og leverandør af vores ”huschampagne”, så allerede her er han foran på point. Xavier bor til dagligt i den lille franske by Troissy, hvor han engageret arbejder med sine forskellige champagner. Vi ønsker denne aften at vise et bredt udvalg af Xaviers champagner, samt give jer vores bud på fremragende smagskombinationer med mad og ”bobler”.

Vinteren er faldet smukt over Århus og vores gode leverandører vil denne aften sørge for at I vil kunne smage masser af lækre kombinationer som feks danske jordskokker mixet med Pinot Menuier i verdensklasse. Diverse kålsorter fungerer også perfekt med boblende pinot noir. Og listen fortsætter.

Dette ønsker vi at hylde her på Restaurant ET torsdag d. 1/2 fra kl. 18:30 med en vaskeægte hyldest til champagne og det sidste af den smukke danske vinter.

 

6 retters menu med matchende champagne kr. 1298,-

 

Der udbydes kun få pladser til denne arrangement! Reservation skal ske telefonisk – find vores kontaktinformationer her.

Champagneaften
Det er ikke hver dag Xavier Leconte lægger vejen forbi Aarhus, men i samarbejde med vinfirmaet Grape Care har vi inviteret leverandøren af vores "huschampagne" på besøg. Kom og mød ham og hans flasker til en eksklusiv aften hos os!
Starter: 01/02/2018 kl. 18:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.