Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Bouillabaisse – d. 4/10

Det er blevet tid til en gentagelse af en af vores mest populære begivenheder: kom og nyd stemningen fra Marseille når vi blænder op for en aften i den berømte fiskesuppes tegn!

Restaurant ET gentager succesen!

Bouillabaisse er en af de mest berømte fiskeretter i verden. Marseille regnes for dens hjemsted, men den serveres i alle byer ved kysten i Provence. I Marseille fortælles det, at Venus serverede bouillabaisse til sin mand, Vulcan, så han ville blive så mæt og træt, at han sov mens hun havde en affære med Mars. Nutidens bouillabaisse laves med safran, fennikel og korianderfrø. Den tilsættes årstidens friske fisk og skaldyr efter behag.

Torsdag d. 4. oktober afholder vi et arrangement på Restaurant ET hvor vi forsøger at komme så tæt som muligt på en aften ved kajen i Marseille. Der vil blive nydt hummer, krabber, diverse fisk og muslinger, og hvis de foregående år er nogen indikation, så bliver det en voldsomt hyggelig aften. Ligesom sidste gang er der ikke noget fast starttidspunkt i år, men i stedet kan man komme hvornår man lyster indenfor de normale åbningstider – blot er der intet på menukortet ud over bouillabaisse.

 

Arrangementet koster 449 kr

for bouillabaisse som hovedret, og en dessert som Restaurant ET bestemmer.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen! Reservation skal ske telefonisk – se vores kontaktoplysninger her.

Bouillabaisse
Kom på Restaurant ET torsdag d. 4/10., og oplev suset fra kajen i Marseille når vi igen serverer vores populære bouillabaisse.
Starter: 04/10/2018 kl. 17:30
Restaurant ET
Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.