Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Events

Vi nyder at fremelske en god stemning, og nogle gange skal der ske noget helt specielt. Her på siden kan du finde vores kommende arrangementer.

Vi håber, at noget af nedenstående falder i din smag, men hvis du har lyst til mere er du velkommen til at kontakte os. Vi kan skræddersy en event der passer præcis til dine behov – bare spørg!

Gourmet-aften – d. 14/9.

Sammen med Spar Haderup gentager vi den succesrige og smagfulde gourmetaften fredag d. 14. september – en aften du ikke må gå glip af hvis du sætter pris på god mad og vin i særklasse.

Læs mere her

Bouillabaisse – d. 4/10.

Kom på Restaurant ET torsdag d. 4/10., og oplev suset fra kajen i Marseille når vi igen serverer vores populære bouillabaisse.

Læs mere her

10-års fødselsdag – d. 6/11.

Tiden flyver afsted, og vi har snart boet på Åboulevarden 7 i ti år. Det fejrer vi med et brag af et kokketræf der ikke vil overlade noget til fantasien!

Læs mere her

Find os på Facebook

Vi er naturligvis også at finde på Facebook. Dels giver det os flere muligheder for at være i dialog med vores gæster, og dels bruger vi det når vi har særlige tilbud og lignende, som vi ikke nødvendigvis kan nå at skrive om her på sitet. Vil du have de seneste nyheder direkte fra køkkenet, så "synes om" os på Facebook!