Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C.
8613 8800
Restaurant Et

Menukort

Vores menu indeholder noget for enhver smag. Menu Traditionelle indeholder de gode, franske klassikere, ET menuen byder på nyfortolkninger af det franske og danske køkken, og du er naturligvis velkommen til at blande som du har lyst.

Vælg et menukort herunder.

Menu Traditionelle

Serveres fra 17:30 - 22:00

Forret

Østers "perle blanche"
28,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger
108,-

Moules Marinières

Snegle som i Bourgogne
88,-

Med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Marvpiber fra dansk kalv
88,-

Med persillesalat og grilltoast, 3 stk

Klassisk fiskesuppe
138,-

Med crouton, revet gruyère og aioli

Foie Gras terrine
158,-

Med chutney og lun brioche

Salade "Gourmandise"
158,-

Med udvalgte franske specialiteter

Hovedret

Dampede blåmuslinger
168,-

Moules Marinières

Michel Michauds rørte oksetatar med salat
188,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Confit de Canard
228,-

Med kartoffelpuré, fennikel og krydderurter

Ristet torskeryg "Basquaise"
248,-

Med muslingesauce og salat

Entrecôte (med fedtkant)
278,-

Bearnaise med håndskårne pommes frites og salat

Ekstra kartofler
48,-

En skål håndskårne pommes frites eller pommes puré

Dessert

Udvalg af oste fra det store ostebræt
28,-

Med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Magdalenes fristelser
48,-

Til kaffen

Klassisk Creme Brulée
88,-

Med polynesisk vanille

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter
368,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har.

ET-menu

Serveres fra 17:30 - 22:00

Forret

Stenbidderrogn
159,-

med boghvedevaffel, avocado, glaskål, dild og fed creme fraiche 48%

Confiteret kalvebrissel ”Bourguignon”
149,-

med greq champignon, Alsace-bacon, persille ”frit” og sauce Vin Rouge

Torsk ”Ceviche”
139,-

med pink grape, olivenolie sorbet, Granny Smith, granatæble og basilikum

Stegt foie gras ”Gastrique”
159,-

med syltede æbler, madagaskarpeber, orange, kørvel og selleri

Hovedret

Vagtel ”Asian”
249,-

med friterede sticky rice, peanuts, shitake, grønkål og sauce med ”varme” krydderier

Sprængt kogt lammeskank
239,-

med puré på hvide bønner, boataneløg, gnocchi og sauce på persille og Pastis

Escalope af Færøsk laks
249,-

med cremet perlebyg, porreconfit, pocheret hønseæg og blomsterkarse

Dessert

Lune vandbakkelser - Profiteroles
99,-

med lun chokoladesauce, cremet vanilleiscreme og mandelflager

Lun chokoladefondant
99,-

med vanilleiscreme
Ventetid på 15 minutter skal påregnes.

Dagens menu

Køkkenet sammensætter tre retter
369,-

Vi lader os inspirere af dagens friske råvarer, og serverer tre retter der udnytter det bedste vi har. Menuen introduceres ved bordet på aftenen.

Frokostmenu

Serveres fra 12:00 - 15:00
 

Østers ”perle blanche”
29,-

med vinaigrette, citron og sprødt, pr. stk.

Dampede blåmuslinger
149,-

”Moules Marinières”

Foie Gras terrine
159,-

med chutney og lunt brioche

Salade ”Gourmandise”
169,-

Klassisk fiskesuppe
159,-

med crouton, revet gruyère og aioli

Marvpiber fra dansk kalv
89,-

med persillesalat og grilltoast, 3 stk.

Snegle som i Bourgogne
89,-

med hvidløg, persille, croutoner og pastis

Æg Benedict a la ET
159,-

med koldrøget laks, sauteret spinat og sauce Hollandaise

ETs Cæsarsalat
149,-

med sprød kylling, æg, croutons, ansjos og parmesan

”Rejemad”
159,-

med brioche, salat, citron, dild og mayo

Stor ”Tartelet”
149,-

med kylling fra Hopballemølle, veloute, grøntsager og urter

Michel Michauds rørte oksetatar med salat
189,-

En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner

Entrecôte (med fedtkant)
279,-

med bearnaise, pommes frites og salat

Confit de Canard
229,-

med kartoffelpuré, fennikel og krydderurter

Ristet torskeryg ”Basquaise”
249,-

med muslingesauce og salat

Ekstra skål pommes frites eller pommes puré
49,-

Udvalg af oste
29,-

med sødt, sprødt og surt, pr. stk.

Klassisk Creme Brulée
89,-

med polynesisk vanille

Lun chokoladefondant
99,-

med vanillieiscreme
(ventetid på 15 min skal påregnes)

Magdalenes fristelser
49,-

til kaffen

Køkkenet sammensætter 3 retter
369,-

Vinkort

Vores vinkort er så omfattende at det kan være svært at overskue. Så i stedet for at lægge det direkte her på siden, har vi i stedet valgt at lade dig hente det, og vores avec-kort, som en PDF-fil. Så kan du i ro og mag studere kortet og finde ud af hvad vi kan tilbyde.

Vi står naturligvis altid klar til at rådgive dig, så vi kan være sikre på at du får den bedste vin til din middag. Bare spørg, for vi elsker at fortælle!

 

Hent vinkortet her

Hent vores avec-kort her

Bemærk: Ved betaling med udenlandske kreditkort lægges kortudstederens gebyr til prisen.